رسته‌ها

ض‍رب‍ه‌ طب‍ل‌ ب‍ع‍لام‍ت‌ ت‍س‍ل‍ی‍م‌

ض‍رب‍ه‌ طب‍ل‌ ب‍ع‍لام‍ت‌ ت‍س‍ل‍ی‍م‌
امتیاز دهید
5 / 4.6
با 34 رای
امتیاز دهید
5 / 4.6
با 34 رای
✔️ در این داستان حوادثی در زندگی شخصیت اصلی داستان، که دختری جوان است، روی می‌دهد و ماجرای اصلی رمان را شکل می‌دهند؛ رمانی که در پایان آن، شخصیت اصلی ماجرا به خودشناسی به مفهوم فلسفی آن دست می‌یابد.

در توضیح این کتاب آمده است:
«فرانسواز ساگان بانوی بزرگ ادبیات معاصر فرانسه در شاهکار خود «ضربه طبل به علامت تسلیم» جذابیت روایی و عمق فلسفی و روانشناختی را یک جا در کنار هم جمع کرده و حاصل آن شگفت زدگی و افسون خوانندگان این رمان است. ساگان در تمام آثارش تصویرگر روحیه نسل خود است. او با بیان غبطه انگیزش پرده از نقاب های دروغ و تزویر در روابط انسانی برمی دارد. تحلیل های دقیق روانشناختی و آنالیز موشکافانه قهرمانان داستان از مشخصات بارز این نویسنده فرهیخته فرانسوی است که در رمان ضربه طبل جلوه آشکاری دارد. این کتاب تا به امروز به 30 زبان ترجمه شده و صدها هزار نسخه از آن در فرانسه و سراسر جهان به فروش رفته و ستایش عموم علاقه مندان رمان های عمیق و جدی را برانگیخته است. این کتاب برای تمامی خوانندگانی که از ادبیات چیزی بیشتر و عمیق تر از تفریح و سرگرمی بخواهند تجربه ای تکرارناپذیر خواهد بود.»
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
فرمت:
PDF
تعداد صفحات:
148
آپلود شده توسط:
khar tu khar
khar tu khar
1392/09/02

کتاب‌های مرتبط

تخیلات واقعی
تخیلات واقعی
4.3 امتیاز
از 3 رای
Veronika Decides To Die
Veronika Decides To Die
4.3 امتیاز
از 7 رای
Double Indemnity
Double Indemnity
4 امتیاز
از 1 رای
ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد
ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد
4.6 امتیاز
از 228 رای
مه
مه
4.4 امتیاز
از 21 رای
محاکمه
محاکمه
4.6 امتیاز
از 13 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی ض‍رب‍ه‌ طب‍ل‌ ب‍ع‍لام‍ت‌ ت‍س‍ل‍ی‍م‌

تعداد دیدگاه‌ها:
2
داستان‌های ساگان مبتنی بر روان‌شناسی و روان‌کاوی شخصیت و کاراکتر است. اولین کاری که ساگان می‌کند، تیپ و شخصیت را خلق می‌کند و با روان‌کاوی او از ماسک
تزویر در روابط انسانی خصوصا روابط بین مرد و زن پرده برمی‌دارد و می‌گذارد روابط انسانی عریان شود. او نویسنده‌ای با آنالیز بسیار قوی در رمان است و این کتاب هم از او در
دهه‌ی 1950 منتشر شده است.

آلبر کامو در مصاحبه با روزنامه‌ «اومانیته» از این کتاب تمجید کرده و گفته، این شیوه‌ رمان‌نویسی می‌تواند الگویی برای داستان‌نویسی فرانسه باشد.
ض‍رب‍ه‌ طب‍ل‌ ب‍ع‍لام‍ت‌ ت‍س‍ل‍ی‍م‌
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک